Romantisk bryllup i Ribe

Vi hjælper med det bryllup I ønsker jer.

Vielse i en af Ribes dejlige kirker eller på det smukke gamle rådhus og efterfølgende fest i hjertet af smukke Ribe. Det er en romantiskoplevelse I vil huske resten af livet. Sammen skaber vi det bryllup I drømmer om.

De smukkeste lokaler

Vi har selskabslokaler her i Den Gamle Arrest, Brorsonsminde og på Kolvig. Vi har lokaler fra 50 til 120 gæster. På Den Gamle Arrest og Brorsonsminde har vi også hyggelige, lukkede gårdhaver–perfekt til velkomst og champagne i solen.

Sammen planlægger vi dagen

Ud fra jeres ønsker tilrettelægger vi dagen. Vi ved at det kræver meget dialog frem og tilbage, men planlægning er fundamentet i det perfekte bryllup. Sammen vælger vi menuen og vi foreslår dejlige vine, der passer til. Vi kan lave en prøve middag, hvis I ønsker det.

Blomster og bordplan

Vi sørger for en god bordopstilling. Vi dækker op med hvide duge, nypudset service, stofservietter og blanke høje glas. Vi laver udsmykning og blomster efter jeres personlige ønsker.

Vores dygtige personale hjælper jer

Gennem hele bryllups festen vil vores professionelle personale sørge for, at I får en smuk dag som I ønsker jer. Vi er klar når gæsterne har indslag eller særlige ønsker.

Bryllupsreception

Ønsker I en reception om eftermiddagen og bryllupsfest om aftenen for en mindre gruppe hjælper vi gerne med det. Hvis vejret er til det, kan bryllupsreceptionen holdes i gårdhaven.

Musik og dans

Vi kan skaffe en dygtig musiker, der spiller blid dinnermusik på Brorsonsmindes flygel under middagen eller understøtte jeres og gæsternes selskabssange. Vi hjælper også med musik til dansegulvet.

En smuk bryllupskage

Ønsker I jer en bryllupskage i særklasse? Vi arbejder sammen med en professionel konditor, der laver fantastiske bryllupskager.

Fotografering

Har I ikke selv en fotograf, hjælper vi med at finde en. Skønne bryllupsbilleder og fotos af gæsterne og de glade smil under festen.

Indslag og historiske Ribe

Vi kan arrangere et historisk indslag med besøg af byens vægter, der underholder med fortællinger og den gamle vægtersang.

Parkering nærheden

Der er fine parkeringsmuligheder lige i nærheden af vores selskabslokaler.

Overnatning

Vi kan tilbyde overnatning i suiten her i Den Gamle Arrest.

Kontakt os

- Vi finder ud af det sammen!

Kolvig Brorsonsminde Den Gamle Arrest_66
Kolvig Brorsonsminde Den Gamle Arrest_66

Kolvig Brorsonsminde Den Gamle Arrest_4
Kolvig Brorsonsminde Den Gamle Arrest_4

Kolvig Brorsonsminde Den Gamle Arrest_7
Kolvig Brorsonsminde Den Gamle Arrest_7

Kolvig Brorsonsminde Den Gamle Arrest_19
Kolvig Brorsonsminde Den Gamle Arrest_19