Nemt og velsmagende – mad ud af huset

Bestil nem og velsmagende mad til firmaarrangementet eller familiefesten hos Den Gamle Arrest . I kan selv sammensætte menuen og i kan få leveret maden lige til døren.

Bestil maden til festen, receptionen eller firmaarrangementet hos os. Det frigiver tid til hvad der eller skal gøres inden gæsterne kommer.

Sammensæt selv menuen. Vi laver maden fra bunden med friske råvarer i eget køkken. Kold mad leverer vi anrettet og klar til at sætte på bordet. Den varmemad leverer vi i varmekasser. I sørger for serveringfade og skåle.

Minimumsbestillinger 10 kuverter. Ved færre kuverter, pålægges et gebyr på kr. 250,-pr.bestilling.

Levering

4-9 kuverter afhentes i restauranten Over 10 kuverter kan leveres på regning Minimum 20 kuverter gratis levering indenfor Ribes bygrænse Ved bestilling over 8.000 kr. er der fri levering i en radius af 50 km fra Ribe Kørsel udover ovenstående foregår mod tillæg på kr. 15,-pr.kilometer minimum kr. 250,-

Ønsker

har du specielle ønsker eller har du brug for hjælp til sammensætning af menu, så kontakt os. Har I behov for hjælp til anretning og serveringudlejer vi kok og serverings personale. Mad ud af huset skal bestilles senest en hverdag før.

 

Sammensæt din festmenu her

Bestil julemenuen her

Bestil nytårsmenuen her

… vi finder ud af det sammen!